top of page

Afsluitingen en poorten

Trap in smeedijzer

ligne

Kunstsmederij De Beus in Halle is de specialist op het gebied van smeedijzeren trappen.
 

Naast smeedijzeren trappen en poorten kan u eveneens op ons rekenen voor ijzeren tafels, gordijnroeden, grafzerken in cortenstaal, venstertralies, bliksemafleiders, deurbeslag, bouwbeslag en meubelbeslag.
 

Graag meer informatie omtrent de mogelijkheden voor smeedijzeren trappen, smeedijzeren trapleuningen, balustrades, een grafzerk in cortenstaal of een bliksemafleider ? Contacteer ons dan vrijblijvend op bovenstaand nummer! Smeedwerk of metalen constructies.

Sommige producten

Leuningen

Aan de hand van onze voorbeelden kiest de klant een model. Aan de hand van de afmetingen van uw trap werken wij aan dit model zodat u deze kunt integreren in uw trap. Het model is gewoon barok.

Aangepast

Op steen, hout of ijzer wordt de leuning meestal gepersonaliseerd. Met de leuning komen we uiteindelijk op de binnenplaats. Dan weet je meestal welke stijl je wilt gebruiken voor het inrichten van het huis. Wij ontwerpen leuningen in stijl, vorm of prijsklasse die in uw interieur passen.

Architecturale hardware

Wij restaureren en vervaardigen voornamelijk traditionele modellen van scharnieren, handgrepen, grendels, sloten. Ernaast is een maria (renaissance) sluis. Dit is een drievoudig slot voor een dubbel raam, elk met een luik.

Poorten en deuren

Wij herstellen en vervaardigen moderne of traditionele aangepaste poorten. Hier zie je een tuinhek (barok).

ONTWERP EN PRODUCTIE VAN SMEEDIJZEREN RELINGEN EN TRAPPEN OP MAAT!

bottom of page